Over Ons

Al meer dan 37 jaar is Paul Arts een bekende naam als het gaat om loodgieterswerk en heeft zijn eigen bedrijf nu vanaf 2002 in Druten.

Door de jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan, en een team opgebouwd van vakmensen met ambacht, kennis en plezier in het loodgietersvak. Ook heeft het bedrijf aangetoond dat het beschikt over voldoende professionele vakbekwaamheid. Met die erkenning zijn zij o.a. opgenomen in het register van de SEI (water) en Sterkin (gas).

Zowel particulieren als bedrijven in het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen maken al jarenlang gebruik van hun diensten. Met een deskundig team verrichten zij allround werkzaamheden aan C.V. installaties, leidingwerk voor gas en water, zink- en koperwerk voor hemelwaterafvoer, aanleg en reparatie van platte daken en de installatie of renovatie van alle sanitair en badkamers.

Op deze website kunt u lezen wat we voor u kunnen betekenen, maar nog liever staan we u persoonlijk te woord. Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 0487 - 51 68 82.

Paul Arts Loodgietersbedrijf Druten    |    Hooistraat 51  6651 AC  Druten    |    T 0487 - 51 68 82    |    E paul-arts@planet.nl    |    W www.paulartsloodgietersbedrijf.nl