Zink- en koperwerk

Zink en koper zijn goede duurzame en onderhoudsvriendelijk producten en worden steeds meer toegepast in geveldelen, daken, dakgoten en regenpijpen van gebouwen. Het wordt toegepast bij nieuwbouw, restauratie van oude boerderijen of historische gebouwen en geeft een modern gebouw een eigen uitstraling.

Het aanbrengen, herstellen en vernieuwen van zink- en koperwerk aan het dak en dakgoten vereist een grote mate van vakmanschap en jarenlange ervaring. Loodgietersbedijf Paul Arts is zeer ambachtelijk en beheerst het deskundig inmeten en het exact op maat maken en aanbrengen van dakgoten, deklijsten en ander zink- en koperwerk aan en op het gebouw.

Loodgietersbedijf Paul Arts beschikt over een aantal professionele vaklieden die het ambacht van metaalbewerken (o.a. buigen, knippen, solderen en felsen) nog beheersen en het zink- en koperwerk op maat kunnen maken in het eigen bedrijf.  

Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 0487 - 51 68 82.

Paul Arts Loodgietersbedrijf Druten    |    Hooistraat 51  6651 AC  Druten    |    T 0487 - 51 68 82    |    E paul-arts@planet.nl    |    W www.paulartsloodgietersbedrijf.nl