Sanitair / Badkamer

Bij Paul Arts Loodgietersbedrijf bent u aan het juiste adres voor het vernieuwen of verbouwen van uw santair (toilet) of gehele badkamer. En of het nu het plaatsen is van een nieuwe keukenkraan of het volledig leveren en installeren van al het sanitair voor uw luxe badkamer.

Samen met u stemmen wij uw persoonlijke wensen af en leveren en monteren het sanitair van uw nieuwe luxe badkamer. Ook kunnen wij voor u een nooddouche verzorgen en sluiten we die bij u thuis aan zodat u geen last heeft van de verbouwing.

Op het gebied van sanitair kunnen wij alle gerenommeerde merken leveren, van modern tot klassiek en in alle prijsklassen.

Het nieuwe sanitair wordt aangeleverd door neventoeleverancier Plieger. Wij hebben voor Plieger gekozen, omdat zij een grote toonzaal hebben langs de A2 in Zaltbommel. Daar kunt u volop inspiratie opdoen en uw keuzes kenbaar maken in sanitair.

Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 0487 - 51 68 82.

Paul Arts Loodgietersbedrijf Druten    |    Hooistraat 51  6651 AC  Druten    |    T 0487 - 51 68 82    |    E paul-arts@planet.nl    |    W www.paulartsloodgietersbedrijf.nl