Gas en water

Paul Arts Loodgietersbedrijf Druten heeft met jarenlange ervaring aangetoond dat het bedrijf beschikt over voldoende professionele vakbekwaamheid. Met die erkenning zijn zij opgenomen in het register van de SEI (water) en Sterkin (gas). 

De gasinstallatie is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand en als erkend installatiebedrijf voldoet Paul Arts Loodgietersbedrijf aan alle geldende veiligheidseisen. Professioneel verzorgt zij de aanleg van gasleidingen, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van o.a. centrale verwarmingsinstallaties, warmtewatervoorziening en heteluchtverwarming.

Een hele belangrijke voorziening is schoon en helder drink- en badwater, daarom is het zeer belangrijk dat het aanleggen van waterleidingen met de grootst mogelijk zorg gebeurd. Met deskundig zorg verricht ons personeel alle werkzaamheden op het gebied van aanleggen, uitbreiding en het onderhoud van installaties voor drinkwater en sanitair.

Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 0487 - 51 68 82.

Paul Arts Loodgietersbedrijf Druten    |    Hooistraat 51  6651 AC  Druten    |    T 0487 - 51 68 82    |    E paul-arts@planet.nl    |    W www.paulartsloodgietersbedrijf.nl